Reeeeegn!!!!

Hola!

Regn regn regn! Jah HATAR regn . Aja men idag var det en helt vanlig dag i skolan. Vi hade idrott och vi spelade innebandy. (ägde som vanligt skii:) Efter skolan följde både Ebba och Ida med mig hem :D Vi gjorde toast med extra mkt ost :) vi kollade även på ARE YOU SCARED? en skräck film.

Den handlar om ett gäng som har anmält sig till ett tv program som heter "ARE YOU SCARED". Innan de anmälde sig så spelade de in en anmälan där de sa sin största rädsla. När de kom till det de trodde var programmet så blev de utsatta för sin rädsla. Aja ni måste iaf se den as äcklig för er som gillar äckliga filmer :P JAg tyckte den var helt okej men lite för äcklig inte läskig :P;) Vi hann inte se klart hela eftersom det var dax för konfa.... Vi har en vikarie och idag pratade vi om bön. Men sen efter konfan hann vi se klart hela filmen :DD Rekomenderar att se den .

// LiinYngvesson <3



 ARE YOU SCARED??

Jobbig dag :)

Hejsan!

Idag var jag skiiiit trött när jag gick upp ur sängen vid 7. För igår var vi och spelade SM i Lund med innebandyn och kom inte hem förren vid halv ett. Det var skiit läskigt att åka hem i Berit men det gick bra :) Fast det gick inte lika bra i matcherna. Om vi skulle vunnit sista matchen skulle vi gått vidare, men den förlorade vi med 5-3 :( Aja det var iaf as skojj :) 

Idag då så har ja, Amanda och Ida varit nere på stan och kollat på en liten present till Ebba som fyller 14 på torsdag :D Grattis i förskott.  Jag kan inte säga här va det va vi hittade om Ebba skulle få för sig att sätta sig vid datorn och gå in på min blogg;) Så det blir en lite överraskning:)

Jag skulle tränat innebadny nu men jag orkade inte min kropp är sliten sen helgen 5 matcher på två dagar ;) (spelade två matcher i lördags oxå) aja då blir det la en vanlig skoldag imon då som vanligt ..... Boooooring://

Bye/ Linnsy <3Ett glatt gäng turister i Lund som laddar inför sista matchen! :)

                       Ett glatt gäng turister i Lund som laddar inför sista matchen! :)

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0