Valborg

Heej ligger just nu i min säng och bara chillar orkar inte gå upp hehehe ;))
Idag är det ju Valborg så vi är ju lediga från skolan yaaaayyy :DD så vet nt riktigt vad som händer idag ska iaf träna fotboll kl 1 sen kke träffar ngn kååmpiiss. Vadvetjag?

Nej nu ska jag försöka dra mig upp ur sängen har legat här framför paddan ett tag nu ;)

Chao!

You make me smile

Igår hann jag tyvärr inte blogga för det var seriepremiär i fotbollen mot frillesås och vi vann med 8-3 :D sen så var jah inlånad till damlaget som hade kris med folk så jag fick spela heela matchen där oxå så jag var heelt sluut när jag kom hem ;))

Sen på kvällen kom bästa Ellen hit.Vi åt och pratade om allt möjligt och skrattade och hade det allmänt bäässtt<33

Nu ska städa mitt ruuummm ;(( får se hur länge det tar....

Nattii

Påväg till sängen nu och ska lägga mig och lyssna på musik och träna på glosorna såå goodnight everyone :D

Imon blir det modevisning som Ellen Ida Rajko och Moa är modeller i såå gud va kul för dem :D <3

Cuz you got that ONE THING

Hejj alla som läser detta idag har det inte varit en vanlig dag i skolan för vi har varit och besökt två frikyrkor i varberg. Missionskyrkan och Jehovas vittnen. Jag kan ju bara säga det att dem i jehovas har en väääldigt konstig trol hehe;)

Men vi hann ändå med ett matte prov och det gick nog inte jättte bra tro jag :/ menmen allt kan ju inte för sig hela tiden :P

Nu lyssnar jag på 1D och ska plugga lite på engelska läxan som är tills imon och senare blir det fotboll i det härliga vädret ;) så har min dag sett ut har ni haft det bra ??

//Linnssy <3

Drar till konfan

Nu drar jag till konfan ... Tråkigt men vi ska säkert öva på vårt drama så det är ganska chill;) och det ät den 26 vi ska konfirmera oss så det är inte så långt kvar :DD

We <3 it

Tbx:)

Hehe det blev inte så många veckor men en iaf;)

Imorse var jag tvungen att gå upp vid 8 för att det var kyrka kl 9 aldrig kul att gå upp till det men såärdet ;) sen var det bara och tagga fotbolllsmatch som skulle spelas på lindvallen i tofta;) matchen gick SUPER! Vi vann med 7-1 eller ngt sådant tappade tillochmed bort räkningen hehe ;)

Såå nu sitter jag här hemma själv och har försökt plugga i någon timme men det har inte gått ngt vidare :(( och vi har matteprov i veckan men vi vet inte vilken dag dåligtkr jag !!

Kommer fortsätta att blogga tror jag men inte regelbundet utan dem dagarna jag känner för det eller har ngt extra kul att berätta ;)

Bilderna är på mina nya skor till konfan och skolavslutningen ;)

Bloggpaus!

Jag vet jag vet jag vet att jag inte har bloggat på länge men jag har lixom inte haft intresset och därför kommer jag nu att ta en liten paus vet inte hur länge men antagligen i några veckor iaf;)

Idag har jag och Ellen varit nere vid SWC och kollat lite finaler i warbergsspelen tyvärr gick inte vi så långt men ah....:(
Sen kom rajko dit oxå ;) så jag har haft en super dag med mina vänner <33

Drar och klipper mig

Har precis ätit min goda sallad jag gjorde till mig själv och nu så drar jag och klipper mig ;)

Och vet ni det är " bara" 360 dagar kvar till LONDON nuu eller till konserten :DDD <333333 det är långt jag vet men man får se det positivt :P

Sen så har jag börjat lyssna på Oliver Garland han är inte så känd men han är ganska snygg och sjunger asa bra han hade en twitcam igår och man baa ååhhh ;)

Nu idag så kom 1D till australien efter typ 11 h flygresa så här kmr några sexiga bilder på den i badbyxor :D <3

Vridit på dygnet :)

Heej nu är jag tillbaka igen inte för att jag har skrivit att jag inte kommer blogga men jag har känt att jag inte har haft tid eller intresse ;) men hej igen iaf alla som läser detta inlägget troligtvis inte så många men till er som läser det iaf ;)

Nu är det ju looovv aasssa mega skönt :D och jag har vridit på dygnet rejält jag har typ gått och lagt mig vid 2 för att jag nt har varit trött.

På mitt liv då så har jag hittills bara biffat till mig lite och igår var jag mammasen och pappasen en sväng i göteborg på först på ikea och sen på stadium. Hittade en hylla till mitt rum på ikea och en snowboard på stadium :D
Hahaha jag vet att det inte är säsong för det nu men vi har letat länge och sagt att vi tar inte det nu men det var 25% rea så ;)
Hoppas att ni har haft det bra //Linnssy <3

Looov!!! Och grattis Ida <3

Ojojoj det var några dar sedan ja..... Men mu är det iaf loooov !! Jag ska bara vara hemma på lovet får hitta på ngt med ngn kompis :D

Idag så fyller min kära kompis Ida år hela 15 år du är en stor flicka nu ;D <33 vill bara säga grattis och hoppas du haft en jätte bra dag <3

Igår fyllde min andra kompis Amanda 15 grattis till henne i efterskott <3

When he open his arms and hold you close tonight <3

Min söndag :)
Vaknade av ett sms från Ellen där hon hade skrev:
LINN!!! PAPPA FICK ETT MAIL DÄR DET STOD ATT DET HADE BLIVIT ETT MISSFÖRSTÅND OCH ATT VI INTE KOMMER FÅ NÅGRA BILJETTER D:

Mitt hjärta stannade i typ 5 sek tror jag seriöst jag blev jätte rädd och tänkte att nu är våran london resa förstörd :('
Men det var ju som tur va 1 april idag men det tänkte ju inte jag på :P

Eftermiddagen har jag spenderat med Ebba Kimberly och Amanda vi hade det roligt och vi kollade på innebandy ;)
<3
//Linnssy

RSS 2.0