Don't give away your life when it's in your hands!

Jag har bestämt mig för att sluta blogga! Jag tänker inte ta bort bloggen för det kan ju komma att jag får ett ryck i framtiden och vill börja blogga igen så det kommer att finnas kvar men jag kommer inte blogga där mer detta året iallafall. Får se om jag får lusten tillbaka nästa år :) Så då säger väl jag god jul och ett gott nytt år till alla mina läsare (oj vad många det är ) hahahahaha HEJDÅ!!!
 
 

fotoblogg :D

HEJ Jag hade tänkt att göra en ny blogg som typ en fotoblogg där jag mest lägger ut bilder för denna bloggen är så himla tråkig och jag börjar tröttna på att komma på något att skriva varje dag och min inspiration är inte den bästa så jag tänkte att det är både roligare och lättare att lägga ut bilder istället ;) Låter det som en bra idé? Kanske, kanske inte......
 

13.40

Idag slutade vi 11.50 och det var jätteskönt eftersom jag inte alls mår särskillt bra. Har ont i halsen,snuvig,hes och ont i huvudet aah förkyld med andra ord :P 
Men ska ta tag i läxlivet nu så att det är gjort får ju faktiskt börja träna igen på fredag :D Hoppas ni får en bra dag!
 

EMA

Nu är det dax för EMA :D ♥♥ och one direction har redan vunnit en utav kategorierna som de är nominerade i ♥♥
 

Fars dag

Sov ju hos Ebba inatt med Ida och Amanda också riktigt mysigt faktsikt ;) Vi somnade inte förrän 4 eller något skulle jag gissa på och vaknade vid halv tolv ungefär. Nu har jag precis "firat" min pappa eftersom det är fars dag idag säger man firat? Nu ska jag dunka Take Me Home och försäka göra lite spanska. Ikväll ska jag till farmor och farfar på farsdag middag och kl 21 börjar EMA så taggga!!! 
 

bajs

 

Tjejkväll!

Detta är vad vi tryckt i oss ikväll eller vi håller på med frukten guud så gott :D ♥♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Öppet hus

Dagen består utav öppet hus på ps och sen ner till stan för att hitta något till min pappa eftersom det är farsdag på söndag och sen ikväll ska jag sova över med mina kompisar ;)) 
 
 

#TMH

 
DETTA ÄR KÄRLEK OM NÅGOT ♥♥♥

FREEDDAAAGG!!!

IT'S FRIDAY FRIDAY FRIDAY FRIDAY FRIDAY FRIDAY FRIDAY!!!
 

Läxor ännu en gång

Visst är ni förvånade att jag sitter och pluggar... Det är något jag inte gör så ofta nu för tiden hinner lixom inte med det.. JAG ORKAR INTE MED MITT LIV LÄNGRE!!! 
 

Mörkret kommer redan vid 17

Jaa nu börjar det bli mörkt redan vid fem tiden om inte tidigare..... Men det är lite mysigt på ett sätt för då får man en liten julkänsla och jag älskar verkligen julen tycker den är så underbar mysig och man får umgås med familj och vänner ♥♥♥ Men då ska det vara snö inte bara kallt och tråkigt speciellt inte nu när höst färgerna nästan har försvunnit helt :( 
 
 
 
 
Några bilder jag tog för några veckor sedan :) ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Godnatt!!

C'mon C'mon

Hejsan! Inget annat än plugg är det som står next på schemat i eftermiddag har so prov tills imon och har typ inte pluggat någonting så det är nog dax att göra det nu.Sen ikväll ska jag gå på spinning ;)) Nu är det igång igen jag orkar verkligen inte.... Men hoppas det går lika fort som första halvan av denna termin. 
 
 
 
 
 
 

Cutiee!

Godmorgon på er!!♥♥
 

Some photo's i took

 

Take me home

WWWOOOOOOOWWWW!! VAD BRAAAA ♥♥ MAN KAN LYSSNA PÅ DET NYA ALBUMET PÅ ITUNES OCH HERREGUD VAD BRA SHIIEEETT LÄNGTAR SOM FAAN TILLS PÅ FREDAG NU KAN INTE VÄNTA GUUDD♥♥♥
 
 

Spinning Intervall Pyramid

Åh min herre! Guud va jobbigt kom precis hem från ett spinning pass, eftersom jag inte kan springa med min fot så kan jag ju inte spela innebandy så jag fick sitta på en spinning cykel istället. Inte lika roligt men mycket bättre träning kan jag ju sä det var ju inte ovärt att gå dit. Om ni gillar utmaningar där man pressar pulsen till max tycker jag att ni ska testa Spinning intervall pyramid. 
 
Nu ska jag göra lite spanska för att jag ligger efter i det sen ska jag nog gå och lägga mig för är suuper trött får se om jag orkar läsa lite också ;)
 

8 maj 2013

SOM NI KANSKE VET SÅ FICK JAG OCH MINA KOMPISAR BILJETTER TILL FRIENDS ARENA DEN 8 MAJ. NI KAN JU GISSA VILKA SOM KOMMER DIT... ÄR SÅ HIMLA GLAAAAAD :D:D:D:D:D:D:D:D ♥♥
 
 
 
See u there ♥♥

Morning!

 
 
 
 

Paranormal activity 4

Hejsan! Igår sov Ebba här efter att vi och Ida varit och kollat på Paranormal Activity 4. Den var inte den bästa men inte den sämsta heller och den var inte riktigt så läskig som jag hade tänkt mig att den skulle va men lite läskig va den ju ;) HAHAHAH försöker låta fett cool och inte är rädd för ngt* 
 
Nu ska jag äta och sen träffa min underbara kompis som har varit borta från mig hela höstlovet, och hoppas att ni har haft ett bra höstlooov allihopa synd att det gått så fort ju..... ;( 
 
 
 

Shopping

Hejsan! Ledsen att ni inte fick se de saker jag köpt igår men internet funkade inte så jag lägger upp nu istället. Är jättenöjd med allt jag köpt/fått. Fast jag har alltid lika svårt att köpa dyra saker för jag tycker så synd om mamma som får lägga alla sina pengar på saker till mig och min bror och köper knappt någonting själv. Så på det sättet längtar jag tills jag får ta hand om min egen ekonomi och mamma slipper köpa saker till mig ;) 
 
Tights från Vero Moda
 
Stövlar från Scorett 
 
Vantar från Monki
 
En lite längre tröja från Vero Moda
 


Ett linne från JC
 
En spets tröja från Only

Ett par svarta örhängen och ett genomskinligt*** nagellack från Vero Moda


En bok som heter Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag köpt från Akademibokhandeln
 
 

 

Stan

Sitter på en stol inne på MQ och vilar mina ben medans mamma går runt och letar efter en tröja till Marcus som står i provrummet. Jag har gått och gått så jag tycker jag är värd lite vila ;)

Hotellet är jätte fint vi bor på kommer upp lite foton sen och det kommer även bilder på det jag köpt idag. Jag letar desperat efter ett par thights på monki som var jätte snygga men de fanns bara i xs och de var jättekorta så ja skulle vilja ha s :D

Mot söder!

Sitter i bilen påväg till Malmö med mamma och bror min!! HAHAHAHAHAH :D Vi ska gå i det nya köpcentrumet Emperiet eller något sånt hette det ;) Så ska vi sova på hotell i två nätter så vi kommer hem på lördag igen. *Mysigt* Jag lägger upp senare ikväll på det jag köpt och förmodligen så har jag köpt något :)) 
 
Vi har också hunnit med att vara hos en läkare för allmänn kontroll tog lite blodprov m.m. Sen så kollade hon även på min fot och de lindade den och sa att jag inte fick träna på två veckor! :O Har det inte gått över på två veckor skulle vi röntga den. Hoppas hoppas hoppas att den blir bra !!!!!! 
 
  
 
 
RSS 2.0